Pentru a intra in sistemul nostru, primul lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca nu platesti nici o taxa de inscriere, nici la vedere, nici mascata.
Ca sa pornesti cu adevarat la treaba trebuie sa-ti faci prima comanda.O data cu prima comanda devi colaborator.

Intri la PRODUSE iti alegi codurile pe care le doresti, le adaugi in cos si urmezi pasi pentru finalizarea comenzii. Completezi cu atentie datele deoarece se vor folosi la facturare si lansezi comanda/inscrierea. Vei fi sunat pentru a confirma inscrierea si in 24-48 de ore primesti acasa coletul prin curier. (UrgentCargus)
TRANSPORTUL SPRE TINE E DOAR 6 LEI la comenzile intre 100-150 lei si GRATUIT la comenzile peste 150 lei. La comenzile sub 100 de lei transportul este 24 de lei.

Vorbeste de produsele tale si vinde-le (sponsorul tau te va invata cum sa faci acest lucru cat mai profesional). Pretul de revanzare ti-l stabilesti tu. Ca recomandare pot aduga minim 65%  fata de pretul de achizitie. Un parfum la 50ml se vinde lejer la 35-40 de lei.

1 – Daca nu te descurci pe site ne poti suna intre 9-20 la 0746217271 si te ajutam noi. Iti putem prelua comanda si telefonic.

2 – Livrarea – se face in 24 de ore in localitatile in care este URGENT CARGUS si (acolo unde nu sunt sedii URGENT CARGUS) livrarea se va face prin Posta Romana.

3 – Costul livrarii
– comenzi cu valoare mai mica de 100 lei – tariful livrarii este de 24 lei
– comenzi cu valoare cuprinsa intre 100 si 150 lei tariful livrarii este de 6 lei
– comenzi cu valoare mai mare de 150 lei tariful livrarii este gratuit

4 – Plata se face la curier pe baza facturii emisa de firma.

5 – Pentru persoanele juridice, firma acorda toate actele impuse de lege comercializarii acestor produse in magazine.