Povestea REFAN

„Cum să producem o mare varietate de parfumuri de înaltă calitate și să le vindem la prețuri atractive?”
Aceasta a fost intrebarea care in 1991 a dus la infiintarea firmei Refan Bulgaria.
În prezent, Refan este o marcă de renume mondial – un simbol de înaltă calitate și prestigiu.
Despre Noi 1
Crearea produselor Refan este un amestec de pasiune puternică pentru brand, inovații de ultimă oră, experiență și know-how pe termen lung, respectarea tendințelor și cerințelor pieței și găsirea celor mai bune soluții posibile pentru nevoile consumatorilor.
Astfel, de peste 25 de ani, compania produce parfumuri de înaltă calitate în vrac, oferind un mod economic eficient, ecologic și inteligent pentru achizitionarea lor. Parfumurile pot fi cumparate  pentru diferite ocazii, în volume diferite și cu sticle reîncărcabile,la o calitate maximă cu prețuri competitive.

In Romania
 parfumurile Refan pot fi achizitionate direct din depozit, in diferite gramaje, la pret de importator.  Preturile sunt acomodate dupa momentul financiar actual, fapt ce ofera posibilitatea achizitionarii produselor contra unor sume de bani mai mult simbolice. Daca veti compara cu preturile practicate pe piata de profil din Romania, veti constata care este diferenta. Chiar si in raport cu reducerile actuale de pe piata de parfumerie preturile noastre sunt cu mult mai mici, sfidand practic orice concurenta.
Preturile mici se datoreaza faptului ca intre producator si beneficiarul exclusiv pentru Romania nu exista intermediari care sa comisioneze importul. Mai mult, prin eliminarea brandului (care este deja marca inregistrata), preturile s-au redus si mai mult.
Parfumurile sunt 100% naturale si au o concentratie ridicata de esenta (15%, categoria apa de parfum)

Contactează-ne

Adresă

Sighisoara, Str Trandafirilor 1-3

Telefon

0746217271

Email

contact@parfumuri-refan.ro