Despre noi

Povestea REFAN

„Cum să producem o mare varietate de parfumuri de înaltă calitate și să le vindem la prețuri atractive?”
Aceasta a fost întrebarea care in 1991 a dus la înființarea firmei Refan Bulgaria.
În prezent, Refan este o marcă de renume mondial – un simbol de înaltă calitate și prestigiu.

Cum am început...

Crearea produselor Refan este un amestec de pasiune puternică pentru brand, inovații de ultimă oră, experiență și know-how pe termen lung, respectarea tendințelor și cerințelor pieței și găsirea celor mai bune soluții posibile pentru nevoile consumatorilor.

Astfel, de peste 30 de ani, compania produce parfumuri de înaltă calitate în vrac, oferind un mod economic eficient, ecologic și inteligent pentru achiziționarea lor. Parfumurile pot fi cumpărate  pentru diferite ocazii, în volume diferite și cu sticle reîncărcabile, la o calitate maximă cu prețuri competitive.

REFAN pe piața Românească

În România parfumurile Refan pot fi achiziționate direct din depozit, in diferite gramaje, la preț de importator.  

Prețurile sunt acomodate după momentul financiar actual, fapt ce oferă posibilitatea achiziționării produselor contra unor sume de bani mai mult simbolice. Dacă veți compara cu prețurile practicate pe piața de profil din Romania, veți constata care este diferența.

Chiar și în raport cu reducerile actuale de pe piața de parfumerie prețurile noastre sunt cu mult mai mici, sfidând practic orice concurență.

Prețurile mici se datorează faptului că între producător și beneficiarul exclusiv pentru România nu există intermediari care să comisioneze importul. Mai mult, prin eliminarea brandului (care este deja marcă înregistrată), prețurile s-au redus și mai mult.
Parfumurile sunt 100% naturale și au o concentrație ridicată de esență (15%, categoria apa de parfum)