De ce Refan?

7 martie 2023

Refan este un concern bulgaro-francez, cu sediul in Plovdiv – Bulgaria, care produce si comercializeaza o gama foarte mare de parfumuri si cosmetice, peste 3000 produse realizate cu specialisti si tehnologie frantuzeasca. Parfumurile Refan sunt 100% naturale si au o concentratie ridicata de esenta (15%, categoria apa de parfum) Pret parfumuri: 0,25 lei/ml parfum (toate preturile contin TVA)

Parfumurile se disting prin persistenta mirosului, fapt datorat indeosebi materiilor prime naturale utilizate in procesul de fabricatie, a tehnologiei si a specialistilor francezi care contribuie la realizarea acestora raspunzand cu succes pretentiilor oricaror persoane si datorita diversitatii categoriilor de parfumuri: floral, fructat, lemnos, aromat, oriental! Parerile despre parfumurile Refan au fost si vor fi intotdeauna pozitive datorita standardelor riguroase de productie dar si datorita componentelor de inalta calitate!

Produsele ” REFAN ” se bazeaza pe ingrediente naturale de înalta calitate oferite de catre producatorii de renume mondial. Firma a dezvoltat si implementat un sistem de control al calitatii în conformitate cu standardul ISO 9001:2008 , ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2007 , SR EN ISO 22716:2007 , are un certificat GMP Castiga mai MULT alaturi de noi… Refan este o companie in plina dezvoltare, astfel ca suntem intr-o permanenta cautare de noi reprezentanti!